Ja och då var man med i tidningen oxå. fast stjärnan är ju syrran

Björn sågs i Peräjävaara

| 30 april 2011| | Uppdaterad: 1 maj 2011 | Ulrika Huhtaniska | Inga kommentarer

PERÄJÄVAARA: 18-åriga Lena Lassinantti från Pajala fick en rejäl överraskning då hon såg en björn vid kvart över två på lördagseftermiddagen när hon var ute på promenad.Lena själv var uppskakad efter händelsen, och hennes syster Louise Nilsson berättar istället, att Lena var ute och gick med hennes båtsmanshund och plötsligt fick syn på en björn 50 meter framför sig vid en gammal skogsväg längs riksväg 99.

– Lena blev livrädd eftersom hon inte visste om den hade ungar eller inte. Hade hunden hade skällt och ungarna hade funnits i närheten så hade den kunnat gå till attack.

– Sedan tittade hon inte efter desto mer utan tänkte bara på att hon skulle springa. Björnen märkte henne först efter ett tag när hon var en bra bit bort. Då stod den kvar, lyfte på huvudet och tittade och sedan hann hon bakom en krök.

Nilsson berättar, att grannar tidigare har sagt att de hört ljud och misstänkte att det var en björn. Och att de nu är relativt säkra på att så är fallet.

Louise säger, att systern är skakig och helt färdig.

– Vi vill att händelsen ska komma ut i media eftersom det är mycket folk i farten nu. Och den kan ju förflytta sig runt i skogen på nolltid, avslutar Nilsson.


Kommentarer
Postat av: lassika

Det står mera i tidningen KRAMIS

2011-05-03 @ 13:18:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0