åka kana

I dag har vi varit ute och gått i nästan 3 timmar med paus på lekplatsen så simo fick åka kana för första gången och gunga men gunga tyckte han ABSOLUT inte om.
Simo fick paket på posten i dag, av sin G-farmor och G-farfar (Jockes mormor och morfar.)
Och i det paketet var det ett gulligt påsk kort, en liten luden kyckling som pep om man hade den i handen och ett litet påskägg med en liten slant i, som vi skulle köpa nån leksak för=).
Kan ju börja med att säga att Simo bokstavligen ÄLSKAR kycklingen när den piper=)
I dag när vi var ute och prompa så gick vi in i leksaksbutiken och kollade litepå vad vi skulle köpa, hitta som inget intressant alls fören vi skulle gå där ifrån och då hitta vi en låda som innehöll 2 stycken lektält med ett kryp rör till=) och den var ju bara för toksöt=)...

Efter att vi prompat lite så träffade vi en kompis till mig så vi gick upp till henne och drack lite kaffe eller jocke drack kaffe i alla fall, satt där och pratade i nästan 2 timmar.
Jag har börjat fundera lite, ja har ju inte så många läsare och undrar om det är nån som har tips på vad ja ska göra eller kan göra så man får lite mer folk som läser och kommenterar, det blir ju så mycket roligare då.


Busar lite innan det är dax att sova=)


Visar sin fina pjamas som igentligen är kusinens=)


Vill ha kameran.


Fina killen blev sur när han inte fick ta kameran av mamma.

Sov gott alla vänner=)

Kommentarer
Postat av: Madde

Hihi sötisen. :) ähh sånt går nog inte att få fram bara så där, mycket uppdateringar tror jag är bäst för att få fler både läsare och kommentarer. :)

kramar.

2011-04-20 @ 08:14:35
URL: http://vhdbrud.blogg.se/
Postat av: lassika

Ja i går var det skönt väder, men det börja att blåsa på eftermiddagen. Syns om några dagar. KRAMIS

2011-04-20 @ 08:56:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0